Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

VRSTE ELEKTROINSTALACIJA

  1. Univerzalna elektroinstalacija: - Jednostavna je električna instalacija koja se sastoji od 7-pinske utičnice, kablova duljine 200 cm i spojnica. Postavlja se na starija vozila koja nisu opremljena LED svjetlima i sustavima Check Control, Can Bus i sl. - Funkcije: lijevi i desni pokazivač smjera, lijeva i desna pozicija, štop svjetlo i maglenka. - Shema - Cijena: 11,78 €.
  2. 2. 7pinski modul LS-1: - Univerzalna je modularna elektroinstalacija sa 7 pinova. Modul karakterizira niska ulazna struja (1mA), koju računalo u vozilu ne može detektirati. Postavlja se na vozila koja su opremljena LED svjetlima i sustavima Check Control, Can Bus i sl. - Funkcije: lijevi i desni pokazivač smjera, lijeva i desna pozicija, štop svjetlo i maglenka. - Cijena:  63,04 €.
  3. 3. 13 pinski modul s 8 funkcija LS-2: - Univerzalna je modularna elektroinstalacija s 13 pinova. Modul karakterizira niska ulazna struja (1mA), koju računalo u vozilu ne može detektirati. Postavlja se na vozila koja su opremljena LED svjetlima i sustavima Check Control, Can Bus i sl. - Funkcije: lijevi i desni pokazivač smjera, lijeva i desna pozicija, štop svjetlo, maglenka, rikverc. - Cijena: 87,99 €.

VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Web Shopa