Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

VERTIKALNE AUTO KUKE

1. ORIS

Oris vertikalna
- ORIS je najveći proizvođač auto kuka na svijetu i vodeći dobavljač OE - originalne opreme za njemačko tržište i za internacionalnu automobilsku industriju (Audi, BMW, Citroen, Ford, Mazda, Marcedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, Volkswagen...). - Lakoskidajuca vertikalna auto kuka tip AK41: nakon skidanja kugle, sistem je, ovisno o modelu automobila, djelomično ili u potpunosti nevidljiv. - Prva ugradnja za većinu zapadnoeuropskih automobila. - Three ball locking mechanism - maksimalna sigurnost. - Patent jednostavan za korištenje i naprednog dizajna. - Za zahtjevne kupce. Upute za postavljanje i skidanje nevidljive vertikalne auto kuke ORIS:

2. WESTFALIA-AUTOMOTIVE

Westfalia A40V
- WESTFALIA je izumila auto kuku kakvu danas poznajemo i kao takva se na globalnoj razini nametnula kao prirodni tržišni predvodnik. - Od strane stručnjaka i tržišta prepoznata je kao najpouzdaniji i najizvrsniji proizvođač auto kuka. - Lakoskidajuca vertikalna auto kuka tip A40V: nakon skidanja kugle, sistem je, ovisno o modelu automobila, djelomično ili u potpunosti nevidljiv. - Prva ugradnja. - Three ball locking mechanism - maksimalna sigurnost. - Patent jednostavan za korištenje i naprednog dizajna. - Za zahtjevne kupce. Upute za postavljanje i skidanje nevidljive vertikalne auto kuke WESTFALIA:

3. ARAGON

Aragon vertikalna
- Aragon. - Lakoskidajuća vertikalna auto kuka: nakon skidanja kugle, sistem je, ovisno o modelu automobila, djelomično ili u potpunosti nevidljiv. - Zaštita: površina konstrukcije auto kuke je premazana sa cinkom i crnom bojom. Upute za postavljanje i skidanje nevidljive vertikalne auto kuke ARAGON:

VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Web trgovina