Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

AUTOMATSKE AUTO KUKE

1. GALIA

Galia Automatska
- Brand Galia: proizvođač auto kuka s anti-korozivnom zaštitom koja se postiže uranjanjem cjelovite konstrukcije auto kuke u vrući cink. - Lakoskidajuća horizontalna auto kuka: najjednostavnija auto kuka za skidanje i postavljanje na tržištu. Upute u niže priloženom video uratku. - Maksimalna anti-korozivna zaštita cjelovite konstrukcije auto kuke iznutra i izvana tehnologijom posebne površinske obrade uranjanjem u vrući cink - sve što Vam stavljamo na vozilo je maksimalno zaštićeno od hrđe. - Velika preciznost izrade: uvelike olakšava ugradnju i zaštićuje vozilo - auto kuke s jako velikom preciznošću sjedaju na mjesta koje je predividio proizvođač vozila. - Na većini modela (gdje je moguće) utičnica za struju se skriva ispod branika kada se ne koristi. - Uz auto kuku dobijete zaštitni gumeni čep, zaštitnu gumenu futrolu i original vrećicu. PREDNOSTI I DETALJNE KARAKTERISTIKE A) Jednostavnost uporabe: - Kuglu skidate i postavljate u nekoliko sekundi bez alata. - Rukovanje ne zahtjeva gotovo nikakav fizički napor i tehničku potkovanost. - Pri rukovanju nije potrebno koristiti rukavice kao zaštitu od industrijske masti. Kuglu nakon skidanja spremite u gumenu futrolu i original vrećicu. B) Elegancija: - Cjeloviti patent (lakoskidajući mehanizam) nalazi se na samoj kugli. Kada skinete kuglu, zajedno je s mehanizmom spremate u gumenu futrolu i pripadajuću vrećicu, a na vozilu vidljiv ostaje samo fiksno učvršćeni prihvat za kuglu. - Na vozilima čiji je proizvođač pri postavljanju auto kuke predvidio intervenciju na braniku, intervencija je minimalizirana jer je potrebno napraviti mjesta samo za fiksni prihvat kugle, dok je lakoskidajući mehanizam u potpunosti smješten na kugli. - Na većini modela (gdje je moguće) utičnica za struju se skriva ispod branika kada se ne koristi. C) Trajnost: - Trajna antikorozivna zaštita - cjelovita konstrukcija i kugla su zaštićene tehnologijom vrućeg pocinčavanja iznutra i izvana. - Cjeloviti patent (lakoskidajući mehanizam) nalazi se na samoj kugli. Kada skinete kuglu, zajedno je s patentom spremate u gumenu futrolu i pripadajuću vrećicu - patent nije izložen vremenskim uvjetima i ostalim vanjskim utjecajima - a na mjesto kugle stavite gumeni čep. - Gumeni čep spriječava ulazak vode i prljavštine u prihvat automata. D) Sigurnost: - Kada se kugla izvadi, nijedan osjetljivi dio automata ne ostaje na vozilu. - Maksimalna zaštićenost fiksacije kugle s 3 sigurnosna elementa. - U slučaju da dođe do slučajne greške (teoretski se može dogoditi u slučaju mane u materijalu ili nepropisnog/nepravilnog rukovanja automatom) kugla će ostati fiksirana za prihvat. Do spontanog otpuštanja automata neće doći niti u slučaju popuštanja 2 sigurnosna elementa. - Najeksponiraniji dijelovi su adekvatno tretirani vakumskim kaljenjem. Upute za skidanje i postavljanje automatske kuke pogledajte na priloženim video uratcima: 1. S mogućnosti skrivanja utičnice: 2. Bez mogućnosti skrivanja utičnice:

2. ORIS

Oris AK4
- Brand Oris: najveći proizvođač auto kuka na svijetu i vodeći dobavljač OE - originalne opreme za njemačko tržište i za internacionalnu automobilsku industriju. - AK4: Lakoskidajuća horizontalna auto kuka s mehanizmom za zaključavanje.

3. ARAGON

Aragon automatska
- Brand Aragon. - Lakoskidajuća horizontalna auto kuka. - Zaštita: površina konstrukcije auto kuke je premazana sa cinkom i crnom bojom.

VSC Pro+ Web Shop   Online prodaja